Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Направих няколко снимки, но за съжаление нямах възможност да я кача на подемника или на канал. Не са никък добри, но дао свършат някаква работа.
    Attached Files
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Качих я.
      Attached Files
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Мерси колега. доста ми помогна , както и предполагах е малко странна врътката с обединяването на двата изпускателя преди входа на турбото , само малко не видях от къде става мазането на това турбо скивах там едни маркучи,ама и те ли излизат от фланеца на масленият филтър като тези към радиаторчето на маслото.
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Честно казано въобще не съм гледал мазането и охлаждането от къде идват и къде отиват.Утре ще погледна и ще пиша.
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Чакам аз че ми е интересно
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Някой може ли да ме ориентира кой е бушона за бензиновата помпа на 2.0 ТС?
              Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
              Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
              Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
              Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• не е ли в багажника до акумулатора ?
                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• И аз имам един въпрос Някой знае ли дали хидравличната помпа е еднаква при всички модели или трябва да търся точно за моя модел? Колата е 164 TD super 98'? Че мойта онзи ден бая се разтече и взе да трепери волана като съм на място при загряла кола. Иначе като истине и или пък съм в движение няма грижи

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Първоначално публикувано от guvech Покажи съобщение
                    И аз имам един въпрос Някой знае ли дали хидравличната помпа е еднаква при всички модели или трябва да търся точно за моя модел? Колата е 164 TD super 98'? Че мойта онзи ден бая се разтече и взе да трепери волана като съм на място при загряла кола. Иначе като истине и или пък съм в движение няма грижи
                    Свалете помпата и от там-с нея в моргата!Две-три са фирмите,които правят тия помпи,все ще намерите нещо.
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Днес смених помпата. Трите зъба с които помпата се свързва с шайбата бяха направо натрошени(интересно ми как при това положение хидравликата работеше)

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Някой да е гледал това возило? От доста време се продава http://www.cars.bg/u471839

Comment

• За тези пари си взех 166-та, а разликата е огромна м/у двете коли.
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Боби за поддръжката на ходовата част ли имаш предвид
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                              За тези пари си взех 166-та, а разликата е огромна м/у двете коли.
                              Гледам, че се продава от доста време и ми е любопитно за какво иде реч. Иначе честно казано 164-ката повече ми харесва от 166. За съжаление ако ще купувам друга кола няма да е Алфа Ромео. Просто не предлагат това, което ми трябва, но 164-ката няма да си я оставя.

Comment

• В карс се търкаляше една бургаска такава. Според мен изглеждаше и по-добре.
                                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X